Κειμενογράφος – Υπηρεσίες Copywriting

Κειμενογραφία για Ιστοσελίδες.

Μπορεί μια εικόνα να ισούται με χίλιες λέξεις, αλλά η κειμενογραφία είναι που χτίζει την εμπιστοσύνη και φέρνει τις πωλήσεις. Αύξησε τις πωλήσεις σου με υπηρεσίες Copywriting.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟ – COPYWRITER

Το Copywriting απαντάει πάντα στην πρόθεση αναζήτησης των καταναλωτών που ψάχνουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου στο διαδίκτυο. Δεν είναι ένα τυχαίο κείμενο.

Έχει σκοπό να τραβήξει την προσοχή του καταναλωτή. Με τόσα ερεθίσματα που έχουμε καθημερινά, σπάνια μπορεί κάτι να μας εντυπωσιάσει.

Περιγράφει με σύντομο και περιεκτικό τρόπο, το πώς η επιχείρηση σου θα ικανοποιήσει την ανάγκη του καταναλωτή κι ενδεχομένως θα του λύσει κάποιο πρόβλημα.

Κατευθύνει τον καταναλωτή στο τι πρέπει να κάνει. Ποια είναι η επόμενη κίνηση από τη στιγμή που ήρθε σε επαφή με τις υπηρεσίες ή το προϊόν σου;

Τελικά, το Copywriting είναι σημαντικό επειδή αυξάνει την κερδοφορία και υλοποιεί τους στόχους της επιχείρησης σου, πείθοντας τους πιθανούς πελάτες σου, ότι οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους στο 100%.

ΓΙΑΤΙ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ WEBOO

Γιατί ειδικεύομαι στο SEO Content Writing. Στο περιεχόμενο δηλαδή που προορίζεται για τις πρώτες θέσεις στο Google. Δεν αρκεί απλά να γράφεις κείμενα σήμερα.

Το ψηφιακό Copywriting, αποτελεί κατά κύριο λόγο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου. Το περιεχόμενο ήταν και θα είναι βασιλιάς για τις μηχανές αναζήτησης.

Γιατί είμαι Πτυχιούχος Φιλόλογος από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δεν θα χρειάζεσαι επιπλέον έξοδα για επιμέλεια κειμένου.

Γιατί η στρατηγική κειμενογραφία (copywriting) δεν βασίζεται στην ακαδημαϊκή γραφή. “Μιλάει” στη γλώσσα του κοινού που απευθύνεσαι.

Γιατί αναλαμβάνω την συνολική στρατηγική περιεχομένου για το Blog, το Website και τα Social Media της επιχείρησης σου συνολικά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κειμενογραφία Ιστοσελίδων

Περιγραφή

Η κειμενογραφία για ιστοσελίδες, αναφέρεται στις βασικές σου σελίδες: Home Page, About, Υπηρεσίες, Επικοινωνία κλπ. Είναι η βάση της επιχείρησης σου. Περιγράφουν το ποιος είσαι, γιατί κάνεις αυτό που κάνεις και πώς μπορείς να βοηθήσεις αυτόν που σε χρειάζεται.

Όφελος
 • Παρουσιάζει ομοιόμορφα τη φιλοσοφία της επιχείρησης σου.
 • Εδραιώνει το πρώτο στάδιο εμπιστοσύνης με τους πιθανούς πελάτες σου.
 • Συμβάλλει στην αύξηση πωλήσεων.

SEO Content Writing

Περιγραφή

Συγγραφή άρθρων για το blog της επιχείρησης σου ανάλογα με τον τομέα που δραστηριοποιείσαι. Βασική διαφορά του από την απλή συγγραφή, είναι ότι τα άρθρα γράφονται με στόχο την κατάταξη στην Google εφαρμόζοντας SEO πρακτικές. Γράφονται για να ικανοποιήσουν τόσο τους αναγνώστες σου, όσο και τις μηχανές αναζήτησης.

Όφελος
 • Προβολή της επιχείρησης σου στα οργανικά αποτελέσματα της Google.
 • Δίνεις αξία στους πιθανούς και υπάρχοντες πελάτες σου.
 • Κερδίζεις την εμπιστοσύνη των επισκεπτών της ιστοσελίδας σου βοηθώντας τους με πολύτιμο (για εκείνους) περιεχόμενο.
 • Αύξηση των leads (δυνητικών πελατών).

Social Media Copywriting

Περιγραφή

Κειμενογραφία για posts που δημοσιεύεις στα Social Media, ανάλογα με την πλατφόρμα (facebook, linkedIn, instagram) και το κοινό που απευθύνεσαι. Για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείς να δεις και την υπηρεσία διαχείρισης Social Media.

Όφελος
 • Συντηρείς το ενδιαφέρον των ακόλουθων-πελατών σου.
 • Διατηρείς την επαφή τους με το brand σου.
 • Επιτυγχάνεις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.
 • Δημιουργείς ένα επιπλέον κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες σου.

Κειμενογραφία για Landing Pages

Περιγραφή

Συγγραφή κειμένων για ιστοσελίδες που σκοπό έχουν να πείσουν τον επισκέπτη να κάνει κάποια συγκεκριμένη ενέργεια (αγορά προϊόντος/υπηρεσίας, εγγραφή σε Newsletter, να γίνει συνδρομητής μιας υπηρεσίας κλπ). Με τις Landing Pages έχουμε απόλυτη ελευθερία στο design σε σχέση με άλλους τρόπους διαφήμισης.

Όφελος
 • Τραβάει την προσοχή του επισκέπτη αποκλειστικά στην επιθυμητή ενέργεια.
 • Απαντάει στις ανάγκες, ανησυχίες κι ενδοιασμούς του καταναλωτή σε σχέση με το προϊόν υπηρεσία μας.
 • Αυξάνει το Conversion Rate (ποσοστό μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες).
 • Εύκολο A/B testing για να δούμε σε ποιο είδος μηνύματος ανταποκρίνονται καλύτερα οι επισκέπτες της.

Κειμενογραφία για Διαφημίσεις

Περιγραφή

Συγγραφή διαφημιστικών κειμένων σε Social Media, Google, τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαφημιστικά φυλλάδια. Το κάθε μέσο απαιτεί διαφορετικό είδος κειμενογραφίας, ανάλογα με το κοινό σου, το στάδιο ετοιμότητας του να αγοράσει και το μήνυμα που θέλεις να μεταδώσεις.

Όφελος
 • Στοχευμένα μηνύματα που απευθύνονται σε συγκεκριμένους αποδέκτες την κατάλληλη χρονική στιγμή.
 • Περισσότερες πωλήσεις.
 • Αυξημένο ROI (Return on Investment) – σε συνδυασμό με το κατάλληλο target audience.

Κειμενογραφία Newsletter (Email)

Περιγραφή

Συγγραφή κειμένων για το Newsletter της επιχείρησης σου. Αναφέρεται στο τακτικό Newsletter που στέλνεις στους συνδρομητές σου αλλά κυρίως στο αυτοματοποιημένο Newsletter, όταν κάποιος γράφεται σε μια συγκεκριμένη λίστα συνδρομητών με συγκεκριμένο σκοπό.

Όφελος
 • Κρατάει το ενδιαφέρον των συνδρομητών σου και διατηρεί την επαφή τους με το brand σου.
 • Αυτόματη αλληλουχία μηνυμάτων που δίνουν αξία στον συνδρομητή, κατευθύνοντας τον ταυτόχρονα προς την πώληση.
 • Έχουν conversion rate, μεταξύ 2-5%.

Δημιουργία E-Book

Περιγραφή

Συγγραφή και εικαστική επιμέλεια E-book ανάλογα με το σκοπό χρήσης. Μπορεί να είναι κάποιος οδηγός ως αντάλλαγμα για το email ενός πιθανού πελάτη, manual χρήσης προϊόντος ή υπηρεσίας, εκπαιδευτικό υλικό για εργαζόμενους κλπ.

Όφελος
 • Έχει μεγάλη πρακτική αξία για τον αποδέκτη και αυξάνει την εμπιστοσύνη του προς το brand σου.
 • Συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων.
 • Μπορεί να έχει links προς συγκεκριμένες σελίδες ή posts στο website σου ή προς τα Social Media της επιχείρησης.

συχνεσ ερωτησεισ

Copywriting vs Content Writing. Τι διαφορά έχουν;

To Copywriting είναι κειμενογραφία πωλήσεων που χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε μορφή marketing online (ads, website, social media, newsletter, push notifications, videos κ.α.) & offline (συσκευασίες προϊόντων, διαφημιστικά flyers, ραδιοφωνικές/τηλεοπτικές διαφημίσεις κλπ)..

Το Content Writing από την άλλη, είναι μια πιο εξειδικευμένη μορφή γραφής που επικεντρώνεται σε έναν ή περισσότερους στόχους προώθησης περιεχομένου.

Στόχοι copywriting: διαφήμιση προϊόντος ή brand, αύξηση conversions/πωλήσεων και ενθάρυνση του πελάτη να κάνει κάποια συγκεκριμένη ενέργεια.

Στόχοι Content Writing: η πλήρης ενημέρωση ενός αναγνώστη γύρω από ένα θέμα για το οποίο αναζητά πληροφορίες με τρόπο απλό και κατανοητό. Κυρίως συνδυάζεται με SEO για κατάταξη στην 1η σελίδα της Google για αναζητήσεις που κάνουν οι χρήστες καθημερινά.

Ο συνδυασμός SEO Content Writing & Copywriting είναι εκρηκτικός.

Πώς κοστολογείται το το Copywriting & το Content writing;

Αν σκεφτείς ότι ένα κείμενο που έχει γραφτεί μετά από έρευνα (ανταγωνισμού και πρόθεσης χρήστη), brainstorming και επιδεξιότητα (ανάλογα με την εμπειρία του Copy/Content writer) και μπορεί να πολλαπλασιάσει τις πωλήσεις και την κίνηση προς την ιστοσελίδα σου, η αξία του είναι ανεκτίμητη.

Το ακριβές κόστος καθορίζεται με βάση τις ανάγκες/στόχους σου (πώληση, 1η σελίδα Google, επιμόρφωση πελατών κλπ) τον τομέα που δραστηριοποιείσαι, το κοινό που στοχεύεις, τον ανταγωνισμό σου και το είδος content που πρέπει να παραχθεί (κείμενο, γραφιστικά, videos, infographics). Τελείως ενδεικτικά, κυμαίνεται μεταξύ 35€-200€ το κομμάτι έως και αρκετές εκατοντάδες ευρώ.

Βρήκες το είδος Κειμενογραφίας που χρειάζεσαι;

Εναλλακτικά συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου: