Ποιος είμαι

Ονομάζομαι Ηλίας Αποστόλου και είμαι Freelancer SEO Specialist & Copywriter. Tα τελευταία χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με την κατασκευή, βελτιστοποίηση και προώθηση ιστοσελίδων και τον χώρο του Ψηφιακού Μάρκετινγκ γενικότερα.

Έχω χτίσει την εμπειρία μου πάνω στο SEO μέσα από δικά μου websites στην Ελλάδα, ενώ έχω εργαστεί και σε επίπεδο agency ως SEO Specialist και Head of SEO σε ελληνικά και διεθνή projects.

Γιατί κάνω ο,τι κάνω

Αν και είμαι πτυχιούχος Φιλόλογος από τη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η φιλολογία δεν ήταν ο τελικός μου προορισμός.

Στο παρελθόν, έχω εργαστεί στον τομέα της φιλολογίας, της μουσικής και σε νευραλγικές διαχειριστικές θέσεις σε ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια, απέκτησα μια συνολική εικόνα για τις ανάγκες, τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος σε κάθε τομέα και στάδιο της εξέλιξης του.

Αυτό που είχα ανάγκη, ήταν μια δουλειά χωρίς όρια. Μια δουλειά που δεν περιορίζεται σε τυποποιημένες διαδικασίες αλλά απαιτεί την δημιουργικότητα και τη φαντασία μου.

Με αυτό το σκεπτικό, το 2015 ανακάλυψα τον ψηφιακό κόσμο και το κόσμο του SEO.

Η αλήθεια είναι πως ο αρχικός μου στόχος ήταν να δημιουργήσω παθητικό εισόδημα στο internet. Για να καταφέρω κάτι τέτοιο, βασική προϋπόθεση ήταν να δημιουργήσω ιστοσελίδες και να τις κατατάξω στην πρώτη σελίδα της Google και τα κατάφερα. Αυτό ήταν…

Διαπίστωσα ότι δεν είναι καθόλου απλή διαδικασία. Απαιτεί μελέτη, εφευρετικότητα, δημιουργικότητα και συνεχή εγρήγορση. Ο,τι ακριβώς χρειάζομαι σαν άνθρωπος για να εξελίσσομαι διαρκώς.

Ο ενθουσιασμός μου μεγαλώνει κάθε φορά που βοηθάω έναν ελεύθερο επαγγελματία ή επιχειρηματία να φτάσει και να ξεπεράσει του στόχους του, να προβάλλει σε όσους περισσότερους μπορεί τις αξίες της επιχείρησης του και φυσικά να πολλαπλασιάσει τα κέρδη του.

Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει για μια επιχείρηση είναι η κερδοφορία, για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Γιατί ξεκίνησα το Weboo.gr

Επειδή θαυμάζω τους ανθρώπους που επιχειρούν και με γεμίζει να τους βοηθάω να καταφέρουν του στόχους τους.

Επειδή μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους ταλαντούχους, αφοσιωμένους και θετικούς, που δίνουν όλο τους τον εαυτό σε αυτό που κάνουν. Mε κάνουν να νιώθω καλά που δίνω όλο μου τον εαυτό σε αυτό που κάνω.

Επειδή μπορώ να συνεργάζομαι με τίμιους και καινοτόμους ανθρώπους που ο τρόπος που επιλέγουν να προωθήσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους είναι καθρέφτης των αρχών τους.

Επειδή νιώθω χαρούμενος όταν πρέπει να μάθω κάτι νέο και δύσκολο που θα με κάνει καλύτερο. Δεν έχει νόημα να κινείσαι μόνο μέσα σε μονοπάτια που σου είναι οικεία.

Ξέρεις γιατί έχουν σημασία όλα αυτά;

Γιατί πρόκειται για επιλογές που δίνουν νόημα σε κάθε δουλειά!

Εύχομαι να συνεργάζεσαι με ανθρώπους κι επιχειρήσεις που θαυμάζεις. Ανθρώπους, που διακρίνονται για την τιμιότητα και την εργατικότητα τους.

Ανθρώπους που μέσα σε όλα είναι έξυπνοι, ταλαντούχοι, θετικοί… Ανθρώπους, που στ’ αλήθεια συμπαθείς.

Γιατί όταν προδίδεις τις επιλογές σου… Όλη αυτή η θετική ενέργεια γίνεται αρνητική… Και παίρνει μακριά την δύναμη και τον ενθουσιασμό σου.

Τιμώντας τις αρχές και τις επιλογές μου, είμαι περήφανος για την δουλειά που κάνω. Ότι δουλειά και να κάνεις, εύχομαι να αισθάνεσαι το ίδιο υπερήφανος! Αυτό είναι το:

Κάλεσε με στο 6988249335 ή στείλε μου το μήνυμα σου! Έλα να συζητήσουμε τις πιθανές λύσεις για την επιχείρηση σου, θα είναι χαρά μου να βοηθήσω!