Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας με έμφαση στην Ταχύτητα, το Responsive Design και τις Πωλήσεις.

Δεν υπάρχει φθηνή κατασκευή ιστοσελίδας. Υπάρχει κόστος ιστοσελίδας με βάση τις απαιτήσεις και τους στόχους σου. Η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Web Designer

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Η κατασκευή της επαγγελματικής σου ιστοσελίδας δεν πρέπει να σε αγχώνει. Απλοποιώ την διαδικασία σε 5 βήματα, εξασφαλίζοντας μικρούς χρόνους παράδοσης ανάλογα με τις απαιτήσεις σου.

Δεν υπάρχει μαγική λύση για όλους. Κάθε επιχείρηση και κάθε ελεύθερος επαγγελματίας έχει διαφορετικούς στόχους και ανάγκες.

Προτεραιότητα μου είναι η κατασκευή ιστοσελίδων που ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες και όχι σε τυποποιημένες λύσεις που δεν σε αφήνουν να ξεχωρίσεις.

Ραντεβού online άμεσα μέσω Video Call. Καθορίζουμε τους στόχους σου και αναλύουμε τον ανταγωνισμό σου.

Αποφασίζουμε ποιο είναι το ανταγωνιστικό σου πλεονέκτημα και το ενσωματώνουμε στο Design.

Στρατηγική κειμενογραφία ιστοσελίδας (copywriting) & δημιουργία μοναδικών εικαστικών.

Κατασκευή ιστοσελίδας και live επίβλεψη από εσένα και τους συνεργάτες σου.

Τελική ευθεία: μικροπροσαρμογές και τελειοποίηση, έγκριση και δημοσίευση.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ WEBOO

👍 Προτεραιότητα μου είναι να μην νιώθεις εγκλωβισμένος στην συνεργασία μας. Θα έχουμε μακρόχρονη συνεργασία μόνο επειδή θα το θες.

👍 Η ιστοσελίδα σου και ο,τι αυτή περιλαμβάνει αποτελούν αποκλειστικά δική σου ιδιοκτησία μετά την εξόφληση της συμφωνηθείσας αμοιβής.

👍 Κατασκευάζω ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας WordPress. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς -αν θέλεις- να διαχειρίζεσαι και να συντηρείς το website σου μόνος σου. 

👍 Από εμένα θα έχεις:

  • ΔΩΡΕΑΝ manual χρήσης και συντήρησης ιστοσελίδας
  • ΔΩΡΕΑΝ Video Calls για όσο διαρκεί η συνεργασία μας
  • ΔΩΡΕΑΝ προσωπικά Video καθοδήγησης για να ανατρέχεις όποτε ξεχνάς κάτι

Κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress

Μοντέρνα ιστοσελίδα με Responsive Design (σωστή εμφάνιση σε κάθε συσκευή όπως PC, κινητό, tablet)

ΔΩΡΕΑΝ σχεδιασμός λογότυπου και κοινή αισθητική σε κάθε Digital παρουσία σου

Ενσωμάτωση Google Analytics & Google Search Console

Δημιουργία Google My Business Profile

Μηδενικά έξοδα συντήρησης ιστοσελίδας μέσω εκμάθησης

Δημιουργία Blog & Στρατηγική περιεχομένου

ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Δωρεάν hosting (φιλοξενία ιστοσελίδας)

Σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σου φιλοξενείται σε ιδιόκτητους servers. Υπάρχουν υποχρεωτικά έξοδα συντήρησης ιστοσελίδας ανά μήνα;

Τι γίνεται αν θέλεις να διακόψεις την συνεργασία, να αναθέσεις την διαχείριση της ιστοσελίδας σε άλλον συνεργάτη ή να μεταφέρεις το site σε δικούς σου servers;

Ποια είναι η χρέωση μετά το δωρεάν διάστημα δωρεάν hosting;

SEO Friendly ιστοσελίδα: 1η σελίδα της Google

SEO Friendly ιστοσελίδα σημαίνει ότι θα βγαίνεις στην πρώτη σελίδα της Google όταν κάποιος σε αναζητάει μόνο με την επωνυμία ή τα στοιχεία της επιχείρησης σου.

Οι πελάτες σου σε ξέρουν, αυτό που έχει σημασία είναι να σε βρίσκουν οι μελλοντικοί πελάτες σου.

Δωρεάν Domain για 2 χρόνια

Το πραγματικό κόστος ενός .gr domain, είναι περίπου 20€ για 2 χρόνια. Σιγουρέψου ότι κατοχυρώνεται στα δικά σου στοιχεία. Αποτελεί την ηλεκτρονική σου ακίνητη περιουσία.

Δωρεάν διασύνδεση με Social Media

Δεν είναι κόπος να μπουν τα links των Social Media που διαθέτεις στο footer της ιστοσελίδας. Η δημιουργία Social Media αν δεν έχεις, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Κειμενογραφία Ιστοσελίδας

Για να φέρνει πωλήσεις η ιστοσελίδα σου πρέπει να έχει κείμενα που εξυπηρετούν αυτό το σκοπό. Δεν αρκεί να παρουσιάζεις τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου.

Η στρατηγική κειμενογραφία που συνδυάζεται με το σωστό design δεν είναι μέσα στην τιμή και σίγουρα υπάρχει έξτρα κόστος.

Υπηρεσίες Κειμενογραφίας

Full SEO Υπηρεσίες

Αν θέλεις η ιστοσελίδα σου να βγαίνει στην πρώτη σελίδα της Google, δεν αρκεί να είναι SEO Friendly.

Πρέπει να καθοριστεί Ολοκληρωμένη SEO Στρατηγική, που δημιουργείται μετά από έρευνα ανταγωνισμού για τις λέξεις κλειδιά που θες να εμφανίζεσαι στην 1η σελίδα της Google. Το επόμενο βήμα είναι η εκτέλεση SEO ενεργειών.

SEO Services

Συντήρηση Ιστοσελίδας

Η συντήρηση της κάθε ιστοσελίδας απαιτεί χρόνο και γνώσεις. Η συντήρηση έχει να κάνει με τα updates τόσο του WordPress (plugins) όσο και του server (PHP, SSL, backups).

Μπορώ να αναλάβω την συντήρηση της ιστοσελίδας σου σε εξαιρετικά φιλικές τιμές ή να σε μάθω να την συντηρείς εσύ ή το προσωπικό σου.

Ενημέρωση Ιστοσελίδας

Τι γίνεται αν θέλεις να αλλάξεις ή να προσθέσεις φωτογραφίες, σελίδες, άρθρα ή προϊόντα στην ιστοσελίδα σου;

Έχεις 3 επιλογές: να το κάνεις μόνος σου, να πληρώνεις όποτε το έχεις ανάγκη, να πληρώνεις κάποιον μηνιαίως. Είμαι στην διάθεση σου ο,τι κι αν επιλέξεις. Δεν ξέρεις τι χρειάζεσαι;

Επικοινώνησε μαζί μου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ -> 200€

Αν όντως το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια SEO Friendly επαγγελματική ιστοσελίδα υψηλής αισθητικής (για να αναγράφεται στην επαγγελματική σου κάρτα, ιδανική για online λίστες επαγγελματιών), τότε μπορείς να την αποκτήσεις μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Τι θα περιλαμβάνει;

Επιλογή έτοιμου template

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία έτοιμων Premium Themes (που παρέχω ΔΩΡΕΑΝ), χωρίς όμως επιπλέον custom σχεδιασμό. Μπορείς να επιλέξεις ελεύθερα τα χρώματα και τις γραμματοσειρές.

Δημιουργία έως 5 σελίδων

Στην τιμή περιλαμβάνεται η δημιουργία έως 5 σελίδων (π.χ. Αρχική, About, Υπηρεσίες, Επικοινωνία, Blog κλπ) + 3 άρθρων, αρκεί να μου παραδώσεις έτοιμα τα κείμενα που θέλεις να υπάρχουν σε κάθε σελίδα.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Προσθήκη Φωτογραφιών

Θα χρειαστώ τις φωτογραφίες που θέλεις να φαίνονται στην ιστοσελίδα σου με συγκεκριμένες προδιαγραφές (συγκεκριμένες διαστάσεις και μέγεθος αρχείου ιδανικά κάτω από 100kb).

Φόρμα επικοινωνίας πελατών

Συνήθως ενσωματώνεται στην σελίδα “Επικοινωνία”. Πρόκειται για την φόρμα που συμπληρώνεις όταν θέλεις να επικοινωνήσεις με μια ιστοσελίδα. Θα έρχεται ειδοποίηση στο email της επιλογής σου, κάθε φορά που κάποιος την συμπληρώνει.

Δημιουργία Facebook Page

Δημιουργία σελίδας στο Facebook σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη. Αν έχεις, μπορώ να την βελτιστοποιήσω και να την προσαρμόσω αισθητικά στο Design της νέας σου ιστοσελίδας.

δΩΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας, περιλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ manual σε PDF. Περιέχει οδηγίες για βασική συντήρηση και διαχείριση της ιστοσελίδας σου βήμα-βήμα:

• Εισαγωγή στο WordPress
• Προσθήκη νέων σελίδων
• Προσθήκη φωτογραφιών
• Δημιουργία blog & προσθήκη άρθρων
• Προσθήκη κατηγοριών
• Βασικές αρχές SEO
• Χρήση βασικών plugins
• Συντήρηση της ιστοσελίδας και ασφάλεια

Υπάρχει δυνατότητα εκπαίδευσης σε εσένα ή το προσωπικό σου. Η εκπαίδευση μπορεί να γίνει στα γραφεία του Weboo, στο χώρο της εταιρείας σου (αν πρόκειται για 2 άτομα και πάνω) ή μέσω online Video Calls σε πλατφόρμες όπως: Viber, Skype, Zoom, Google Hangouts κλπ.

Έχεις άλλες απορίες ή ξεκινάμε;