Seo Services Boost

SEO Services.

Βγες στην πρώτη σελίδα της Google και μείνε εκεί.

Το Α και το Ω στο Digital Marketing ήταν και θα είναι το SEO. Απόκτησε άμεσο όφελος από τις SEO Services που μπορώ να σου προσφέρω αυξάνοντας το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σου.

Αναρωτιέσαι αν χρειάζεσαι SEO Services;

Φαντάσου, να σε έβρισκαν οι εν δυνάμει πελάτες σου, τη στιγμή που ψάχνουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου.

Φαντάσου, να είχες αποκτήσει ήδη την εμπιστοσύνη τους πριν αποφασίσουν να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Κι όλα αυτά, χωρίς να πληρώνεις διαφημίσεις. Θα εμφανίζεσαι στις πρώτες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Σε ποιους απευθύνονται τα SEO Services

SEO για επαγγελματίες

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να έχουν μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, ειδικά σε τοπικό επίπεδο. Βγες στην πρώτη σελίδα της Google για αναζητήσεις που γίνονται στην περιοχή σου.

SEO για επιχειρήσεις

Ανάλογα με το είδος της επιχείρησης (εστίαση, ξενοδοχείο, κατάστημα λιανικής κλπ) οι ανάγκες SEO αλλάζουν και πρέπει να είναι πιο εντατικές. Βγες στην πρώτη σελίδα της Google για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου, τοπικά και πανελλαδικά.

SEO για eshops

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshops) εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την κατάταξη τους στην πρώτη σελίδα της Google. Οι Full SEO υπηρεσίες είναι μονόδρομος αν θες να επικρατήσεις στον τομέα λιανικού ή χονδρικού εμπορίου που δραστηριοποιείσαι.

Γιατί SEO με Weboo.gr

Seo Services Ελλάδα
  • Ουσιαστική εμπειρία σε projects σε Ελλάδα και εξωτερικό με διαφορετική SEO προσέγγιση: eshops, B2B services (Business to Business), SaaS (Software as a Service), B2C (Business to Client).
  • Υπευθυνότητα στην εκτέλεση, παράδοση και συνέχιση του έργου.
  • Ταχύτητα και άμεση συνεννόηση.
  • After Sales Service: Είμαι δίπλα σου ακόμη κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της συνεργασίας μας, με Video Calls, Video Tutorials και ευανάγνωστους και κατανοητούς οδηγούς SEO σε PDF.
  • Άμεση επικοινωνία 24/7.

Δεν είναι τυχαίο που οι πελάτες μου δεν μου επιτρέπουν να τους αναφέρω. Όταν έχεις ένα μυστικό όπλο θες να παραμείνει μυστικό.

Πακέτα SEO Υπηρεσιών (ενδεικτικά)

Bronze

Ιδανικό για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να καταταχθούν στην 1η σελίδα σε τοπικό επίπεδο.

Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εμφανίζονται στα οργανικά αποτελέσματα για αναζητήσεις όπως π.χ. “λογιστής Μαρούσι” ή “βιολογικά προϊόντα Χαλάνδρι”.

Silver

Ιδανικό για μικρομεσαίες επιχειρήσεις & μικρά eshops που θέλουν να βγαίνουν στην 1η σελίδα της Google.

Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους να εμφανίζονται στα οργανικά αποτελέσματα για αναζητήσεις όπως π.χ. “όργανα γυμναστικής”.

Gold

Ιδανικό για μεγάλα eshops που θέλουν να κάνουν τα πάντα για να κυριαρχήσουν έναντι του ανταγωνισμού.

Γίνονται εντατικές ενέργειες για πλήθος κατηγοριών και προϊόντων που μπορεί να διαθέτει ένα μεγάλο eshop, ώστε να εμφανίζεται στα οργανικά αποτελέσματα για πολλαπλές αναζητήσεις.

Πόσο κοστίζουν οι SEO Services;

Οι SEO ανάγκες κάθε επαγγελματία ή επιχείρησης διαφέρουν. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι τις απαιτούμενες ενέργειες για να βγεις στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων της Google, τις καθορίζει ο ανταγωνισμός σου. Όσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο του ανταγωνισμού, τόσο πιο απαιτητικές θα είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να τον ξεπεράσεις.

Budget
Τα καλά πράγματα δεν είναι ποτέ δωρεάν. Το ίδιο ισχύει και για το αποτελεσματικό SEO. Χρειάζεσαι μικρότερο budget για SEO Consulting (δική μου η στρατηγική, δική σου η υλοποίηση κατόπιν συμβουλών) από ότι για πλήρεις Υπηρεσίες SEO (όλα γίνονται από εμένα).
Αποτελεσματικότητα
Το 75% περίπου του traffic (κίνησης στις ιστοσελίδες) προέρχεται από τα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Google). Το 85% περίπου των χρηστών εμπιστεύονται περισσότερο τα οργανικά αποτελέσματα σε σχέση με τις πληρωμένες διαφημίσεις.
Χρόνος
Ο χρόνος που χρειάζεται για να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα από το SEO κυμαίνεται μεταξύ 2 και 6 μηνών. Εξαρτάται κυρίως από τον κλάδο που δραστηριοποιείσαι, τον ανταγωνισμό σου, την χώρα/ες στόχευσης, την παλαιότητα του domain σου και την ταχύτητα/συχνότητα εφαρμογής SEO ενεργειών.
CTR
Το CTR (Click through Rate), αναφέρεται στο πόσοι κλικάρουν στα αποτελέσματα της Google για να πάνε στη σελίδα σου. Τα οργανικά λοιπόν αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα, έχουν CTR 71.33% σε αντίθεση με τις διαφημίσεις που έχουν 15%. Με απλά λόγια, 72 στους 100 χρήστες επιλέγουν να πατήσουν οργανικά αποτελέσματα όταν αναζητούν κάτι, επειδή ακριβώς δεν υπονοείται άμεση πώληση.
ROI
Το ROI (Return on Investment) αναφέρεται στο πόσο απέδωσαν τα χρήματα που επένδυσες. Το SEO αποτελεί μακροπρόθεσμη επένδυση. Αποδίδει καλύτερα από ότι όλα τα άλλα κανάλια Ψηφιακού Marketing μαζί. Τα αποτελέσματα του είναι πιο μόνιμα από ότι με τις διαφημίσεις, που όταν σταματήσεις να τις πληρώνεις, σταματάει ταυτόχρονα και η κίνηση προς την ιστοσελίδα σου.

Έλα να χαράξουμε την δική σου Στρατηγική SEO

Για να διασφαλίσω την ποιότητα των υπηρεσιών μου, αναλαμβάνω συγκεκριμένο αριθμό πελατών ανά χρονικό διάστημα.