Διαχείριση Social Media

Ξεχώρισε στα Social Media

Άσε τη διαχείριση Social Media σ’ εμένα. Εσύ απλά ασχολήσου με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις της επιχείρησης σου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ SOCIAL MEDIA

Η διαχείριση social media, είναι βασική έννοια κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Δημιουργώ λογαριασμούς για όλα τα social media που χρειάζεσαι.

Εισάγω τα απαραίτητα στοιχεία, logo, cover photo, φωτογραφίες, video της επιχείρησης σου και τα συνδέω με το website σου!

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA ΠΑΚΕΤΑ

Παρέχεται συμβουλευτική καθοδήγηση στην διαφημιστική προώθηση των posts στις δημοφιλείς πλατφόρμες. Δείξε τις διαφημίσεις σου στο κοινό που αφορά την επιχείρηση σου βάσει ηλικίας, περιοχής, επαγγελματικής ιδιότητας, χόμπι κ.α.

STARTER

149€

10 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

8 Image Posts x2 σε Instagram & Facebook

no video posts

+2 carousel posts

Θεματολογία μήνα

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Copywriting

#hashtags

most popular

PRO

199€

16 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

10 Image Posts x2 σε Instagram & Facebook

+2 video posts

+4 carousel posts

Θεματολογία μήνα

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Copywriting

#hashtags

EXTREME

299€

24 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

14 Image Posts x2 σε Instagram & Facebook

+4 video posts

+6 carousel posts

Θεματολογία μήνα

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Copywriting

#hashtags

STRATEGY

997€

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
6 ΜΗΝΩΝ

Social Media Audit
(έλεγχος & βελτιστοποίηση)

Brand Strategy

Ανάλυση Ανταγωνισμού

SWOT Analysis

Θεματικές ενότητες

Βιβλιοθήκη Hashtags

Post Calendar 180 ημερών

(Δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

διαχειριση social media – επεξηγηση ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

Image Posts

Πρόκειται για εικόνες που παρουσιάζουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σου, τις αρχές της επιχείρησης σου κ.α. με σκοπό την αύξηση της αφοσίωσης του κοινού σου (likes, σχόλια, κοινοποιήσεις).

Video Post

Παρουσίαση φωτογραφιών των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου, με κείμενα και μουσική υπόκρουση. Δυνατότητα σπικάζ (φωνή πάνω στο video post) με έξτρα χρέωση.

Carousel Post

To carousel post, είναι στην ουσία αλλεπάλληλα images με συγκεκριμένο κείμενο και γραφιστικά. Σκοπός του είναι να τραβήξει την προσοχή, να προσφέρει αξία στον ακόλουθο/επισκέπτη και να φέρει μεγαλύτερο engagement.

Για παράδειγμα, ένα άρθρο από το blog σου, μπορεί να οπτικοποιηθεί και να μετατραπεί σε carousel post, στέλνοντας τελικά κίνηση προς το site σου για όποιον θέλει να ενημερωθεί αναλυτικά.

Tip: Το ήξερες ότι στο instagram ένα carousel post εμφανίζεται 2 φορές στο feed των χρηστών (οργανικά) με διαφορετικό image κάθε φορά;

Θεματολογία μήνα

Γνωρίζεις από πριν τι θα αφορά κάθε post. Θα είσαι σε θέση να προτείνεις αλλαγές με βάση τις ανάγκες και τις προτεραιότητες σου πριν περάσουμε στο στάδιο των γραφιστικών, του copywriting και του προγραμματισμού.

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Είναι ο τρόπος που θα επικοινωνήσουμε το μήνυμα σου. Εικόνα, κείμενο, ήχος, σελιδοποίηση κλπ ανάλογα με τη φύση της επιχείρησης σου και τους στόχους σου.

Κειμενογραφία – Copywriting

Η κειμενογραφία δεν είναι τυχαία. Έχει συγκεκριμένο στόχο κάθε φορά. Όλα τα δημιουργικά οδηγούν σταδιακά στην εκπλήρωση του στόχου που θα ορίσουμε μαζί (π.χ. γνωριμία με νέο προϊόν, αύξηση brand awareness, αύξηση πελατολογίου κλπ).

# Hashtags

Χρησιμοποιούνται στα δημοφιλέστερα social media. Σκοπός τους να ορίσουν ένα θέμα ή μια συζήτηση. Όσοι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό το hashtag τόσο μεγαλύτερη και η απήχηση της δημοσίευσης.

SOCIAL MEDIA STRATEGY 6 ΜΗΝΩΝ

Η συνολική στρατηγική social media ξεκαθαρίζει το τοπίο σε σχέση με την επιχείρηση σου αλλά και με τον ανταγωνισμό σου.

Γλιτώνεις άπειρο χρόνο από το να μαντεύεις τι πρέπει να δημοσιεύσεις σε σχέση με το κοινό και τους στόχους σου, ενώ θα αφιερώνεις μόλις 1-3 ημέρες το μήνα για το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των posts σου.

Social Media Audit

Γίνεται συνολικός έλεγχος στα social media σου προκειμένου να διορθωθούν ζητήματα που σε εμποδίζουν τόσο την ανάπτυξη τους όσο και τα conversions (brand, bio, περιγραφές, στόχοι, CTAs, τύπος περιεχομένου κ.α.).

Brand Strategy

Καθορίζεται η συνολική στρατηγική του brand σου σε σχέση με το τι ακριβώς προσφέρεις, ποιο είναι το κοινό σου και τι στόχους έχεις (ή θα έπρεπε να έχεις).

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Γίνεται ανάλυση στρατηγικής έως 5 άμεσων (ή έμμεσων αν μοιράζεστε το ίδιο κοινό) ανταγωνιστών σου:

  1. Τι κάνουν καλά;
  2. Τι κάνουν διαφορετικά;
  3. Τι κάνεις ή μπορείς να κάνεις καλύτερα;

SWOT Analysis

Strengths, Weaknesses, Opportunities and Threats.

Βασίζεται στα προηγούμενα βήματα, και καθορίζει με σαφήνεια τα δυνατά και αδύναμα σημεία της παρουσίας σου στα social media. Τι δηλαδή πρέπει να ενισχύσεις και τι να βελτιώσεις;

Καταδεικνύει επίσης τις ευκαιρίες που προκύπτουν από κενά του ανταγωνισμού, αλλά και ποια είναι τα πιθανά προβλήματα που θα επιφέρουν οι αδυναμίες σου ή η αντίδραση του ανταγωνισμού (προκειμένου να τα προλάβεις).

Θεματικές ενότητες

Για να είσαι συνεπής στις δημοσιεύσεις σου αλλά και για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του κοινού σου, θα πρέπει να έχεις 3-5 θεματικές ενότητες.

Τμηματοποιούν το περιεχόμενο και σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις το είδος των δημοσιεύσεων που θα κάνεις, αλλά και πώς τελικά θα βοηθήσεις τους ακόλουθούς σου.

Tip: Η δικτύωση έχει να κάνει με το τι δίνεις και όχι με το τι παίρνεις. Δεν έχει κανένα άλλο λόγο να σε ακολουθήσει κάποιος.

Βιβλιοθήκη Hashtags

Τα hashtags είναι σημαντικό να αφορούν όχι μόνο την επιχείρηση σου αλλά τους ακόλουθούς σου.

Συγκεντρώνονται όλα τα πιθανά hashtags καθώς και πώς να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε post.

Post Calendar 180 ημερών

Πρόκειται για το πιο σημαντικό βήμα. Καλή η στρατηγική αλλά η υλοποίηση είναι που θα φέρει αποτελέσματα.

Πώς θα σου φαινόταν να έχεις έτοιμη τη θεματολογία που πρέπει να αναπτύξεις για τις επόμενες 180 ημέρες;

ΚΟΣΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ SOCIAL MEDIA

40€ | Έτοιμο υλικό

Για Facebook | Twitter | Linked in | Instagram | Youtube αν έχεις τα απαραίτητα αρχεία (φωτογραφίες, logo, κείμενα, βίντεο).