Διαχείριση Social Media

Ξεχώρισε στα Social Media

Άσε τη διαχείριση Social Media σ’ εμένα. Εσύ απλά ασχολήσου με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις της επιχείρησης σου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ SOCIAL MEDIA

Η διαχείριση social media, είναι βασική έννοια κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Δημιουργώ λογαριασμούς για όλα τα social media που χρειάζεσαι.

Εισάγω τα απαραίτητα στοιχεία, logo, cover photo, φωτογραφίες, video της επιχείρησης σου και τα συνδέω με το website σου!

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA ΠΑΚΕΤΑ

Παρέχεται συμβουλευτική καθοδήγηση στην διαφημιστική προώθηση των posts στις δημοφιλείς πλατφόρμες. Δείξε τις διαφημίσεις σου στο κοινό που αφορά την επιχείρηση σου βάσει ηλικίας, περιοχής, επαγγελματικής ιδιότητας, χόμπι κ.α.

BASIC

49€

4 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΑΝΑ ΜΗΝΑ

4 Image Posts x2 σε Instagram & Facebook

no video posts

no carousel posts

Στρατηγική περιεχομένου

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Copywriting

#hashtags

STARTER

99€

10 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

8 Image Posts x2 σε Instagram & Facebook

no video posts

+2 carousel posts

Στρατηγική περιεχομένου

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Copywriting

#hashtags

most popular

PRO

145€

16 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

10 Image Posts x2 σε Instagram & Facebook

+2 video posts

+4 carousel posts

Στρατηγική περιεχομένου

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Copywriting

#hashtags

EXTREME

239€

24 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

14 Image Posts x2 σε Instagram & Facebook

+4 video posts

+6 carousel posts

Στρατηγική περιεχομένου

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Copywriting

#hashtags

(Δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

διαχειριση social media – επεξηγηση πακετων

Image Posts

Πρόκειται για εικόνες που παρουσιάζουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σου, τις αρχές της επιχείρησης σου κ.α. με σκοπό την αύξηση της αφοσίωσης του κοινού σου (likes, σχόλια, κοινοποιήσεις).

Video Post

Παρουσίαση φωτογραφιών των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου, με κείμενα και μουσική υπόκρουση. Δυνατότητα σπικάζ (φωνή πάνω στο video post) με έξτρα χρέωση.

Carousel Post

To carousel post, είναι στην ουσία αλλεπάλληλα images με συγκεκριμένο κείμενο και γραφιστικά. Σκοπός του είναι να τραβήξει την προσοχή, να προσφέρει αξία στον ακόλουθο/επισκέπτη και να φέρει μεγαλύτερο engagement.

Για παράδειγμα, ένα άρθρο από το blog σου, μπορεί να οπτικοποιηθεί και να μετατραπεί σε carousel post, στέλνοντας τελικά κίνηση προς το site σου για όποιον θέλει να ενημερωθεί αναλυτικά.

Tip: Το ήξερες ότι στο instagram ένα carousel post εμφανίζεται 2 φορές στο feed των χρηστών (οργανικά) με διαφορετικό image κάθε φορά;

Στρατηγική Περιεχομένου

Το περιεχόμενο δεν είναι τυχαίο. Έχει συγκεκριμένο στόχο κάθε φορά. Όλα τα δημιουργικά οδηγούν σταδιακά στην εκπλήρωση του στόχου που θα ορίσουμε μαζί (π.χ. γνωριμία με νέο προϊόν, αύξηση brand awareness, αύξηση πελατολογίου κλπ).

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Είναι ο τρόπος που θα επικοινωνήσουμε το παραπάνω μήνυμα. Εικόνα, κείμενο, ήχος, σελιδοποίηση κλπ ανάλογα με τη φύση της επιχείρησης σου και τους στόχους σου.

Κειμενογραφία – Copywriting

Η κειμενογραφία δεν είναι τυχαία. Έχει συγκεκριμένο στόχο κάθε φορά. Όλα τα δημιουργικά οδηγούν σταδιακά στην εκπλήρωση του στόχου που θα ορίσουμε μαζί (π.χ. γνωριμία με νέο προϊόν, αύξηση brand awareness, αύξηση πελατολογίου κλπ).

# Hashtags

Χρησιμοποιούνται στα δημοφιλέστερα social media. Σκοπός τους να ορίσουν ένα θέμα ή μια συζήτηση. Όσοι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό το hashtag τόσο μεγαλύτερη και η απήχηση της δημοσίευσης μας.

ΚΟΣΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ SOCIAL MEDIA

20€ | Έτοιμο υλικό

Για Facebook | Twitter | Linked in | Instagram | Youtube αν έχεις τα απαραίτητα αρχεία (φωτογραφίες, logo, κείμενα, βίντεο).