About Weboo.gr

Για κάποιο λόγο βρέθηκες στη δουλειά που κάνεις σήμερα. Ίσως το έλεγες όταν ήσουν μικρό παιδί: “Όταν μεγαλώσω θα γίνω αρχιτέκτονας!” Ίσως απλά πήρες έναν δρόμο για να επιβιώσεις…

Πιστεύω ότι όλοι λίγο-πολύ έχουμε τις αμφιβολίες και τους ενδοιασμούς μας. Το Weboo γεννήθηκε μέσα από τους ενδοιασμούς μου. Ενδοιασμούς σχετικά με το νόημα στη δουλειά μου, στην καθημερινότητα μου. Ενδοιασμούς που πιστεύω ότι όλοι έχουμε και μας εμποδίζουν να κάνουμε σημαντικά πράγματα.

Οι ενδοιασμοί είναι καταστροφικοί. Σε διαλύουν όταν τους αφήνεις ανεξέλεγκτους. Σε εμποδίζουν να δώσεις όλο σου το ΕΙΝΑΙ στη δουλειά σου.

Και δεν είναι ασήμαντη απώλεια… γιατί όταν δεν δίνεις όλο σου το ΕΙΝΑΙ σε αυτό που κάνεις για το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου, τότε σπαταλάς τη ζωή σου…

Μέσα από το Weboo καθόρισα ξεκάθαρα τα πράγματα που με γεμίζουν και θέλω να δίνουν νόημα στη δουλειά μου.

Μου αρέσει να συμβάλω στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης

Θεωρώ ότι το επιχειρείν είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν που το κάνει. Χρειάζεται άντερα, ευφυία και αποφασιστικότητα για να επιτευχθεί.

Με γεμίζει να βοηθάω σε μια τέτοια προσπάθεια, κι επιλέγω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω, με ανθρώπους που πραγματικά θέλω να πετύχουν.

Μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους ταλαντούχους, αφοσιωμένους και θετικούς που αγαπούν αυτό που κάνουν

Επιλέγω ανθρώπους που δίνουν όλο τους τον εαυτό σε αυτό που κάνουν. Mε κάνουν να νιώθω καλά που δίνω όλο μου τον εαυτό σε αυτό που κάνω.

Kαι οι άνθρωποι που “κάνουν κράτει” δίνοντας το λιγότερο δυνατό, με κάνουν να νιώθω ηλίθιος για την προθυμία μου να δίνω περισσότερα.

Μου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς μου να είναι τίμιο.

Δεν θα συνεργαστώ με κάποιον που θέλει να “χειραγωγήσω” τους μελλοντικούς πελάτες του με εύκολες λύσεις.Επιλέγω να συνεργάζομαι με τίμιους και καινοτόμους ανθρώπους που ο τρόπος που επιλέγουν να προωθήσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους είναι καθρέφτης των αρχών τους.

Μου αρέσει να μαθαίνω νέα πράγματα

Νιώθω χαρούμενος όταν πρέπει να μάθω κάτι νέο και δύσκολο που θα με κάνει καλύτερο. Βιώνω δυστυχία όταν κάνω αποκλειστικά κάτι που γνωρίζω καλά.Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι εύκολο να ακολουθείς τις εξελίξεις συνεχίζοντας να κάνεις καλά αυτό που ήδη ξέρεις.

Επιλέγω λοιπόν να κάνω κάτι που έχει πρόκληση, δυσκολία και ίσως να είναι και λίγο τρομακτικό… Δεν έχει νόημα να κινείσαι μόνο μέσα σε μονοπάτια που σου είναι οικεία.

Μου αρέσει οτιδήποτε απαιτεί δημιουργικότητα

Projects, στα οποία η λύση ενός προβλήματος δεν είναι και τόσο προφανής. Μπορεί η σωστή λύση να είναι η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό, αλλά η απόλυτη λύση ίσως απαιτεί να ιδρώσεις λίγο παραπάνω…

Αυτό σημαίνει ότι επιλέγω πελάτες που δεν τους αρκεί μια μέτρια λύση. Η μέτρια προσπάθεια δεν έχει νόημα.

Θέλω να αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιες επιχειρήσεις ευδοκιμούν και κάποιες άλλες σβήνουν

Μου αρέσει λοιπόν να έχω μια καλή εικόνα για κάθε είδους επιχείρηση. Με έχει βοηθήσει το γεγονός ότι έχω εργαστεί σε βασικά τμήματα μικρών, μεγάλων και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Με γοητεύει η συνεργασία με δυνατές επιχειρήσεις, όπως και με λιγότερο αποδοτικές, αρκεί να θέλουν να βοηθηθούν. Ποια είναι η αλχημεία της επιτυχίας και τι καθορίζει μια επιτυχημένη επιχειρηματική κουλτούρα;

Θέλω να καταλήξω πως πάντα υπάρχει λύση, αρκεί ένας πελάτης να είναι ανοιχτός σε προτάσεις και να με αντιμετωπίζει σαν συνεργάτη και όχι σαν πάροχο υπηρεσιών. Αυτόν επιλέγω .

Ξέρεις γιατί έχουν σημασία όλ’ αυτά;(Πρόσεξες τις επιλογές στο κλείσιμο κάθε ενότητας;)

Είναι επιλογές που καθορίζουν σημαντικές αποφάσεις, κάθε μέρα! Και δεν είναι ασήμαντες επιλογές! Είναι επιλογές που δίνουν νόημα σε κάθε δουλειά!

Εύχομαι να συνεργάζεσαι με ανθρώπους κι επιχειρήσεις που θαυμάζεις, και που διακρίνονται για την τιμιότητα και την εργατικότητα τους.

Ανθρώπους που μέσα σε όλα είναι έξυπνοι, ταλαντούχοι, θετικοί… Άνθρωποι που στ’ αλήθεια συμπαθείς.

Γιατί όταν προδίδεις τις επιλογές σου…Όλη αυτή η θετική ενέργεια γίνεται αρνητική…Και παίρνει μακριά την δύναμη και τον ενθουσιασμό σου.

Τιμώντας τις αρχές και τις επιλογές μου, είμαι περήφανος για την δουλειά που κάνω. Ότι δουλειά και να κάνεις, εύχομαι να αισθάνεσαι το ίδιο υπερήφανος! Αυτό είναι το:

Το weboo.gr απευθύνεται σε:

Επιχειρήσεις κι ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν:

 • Να αποκτήσουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό website
 • Να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα τους
 • Να δουν τις πωλήσεις τους να αυξάνονται

Μουσικούς και καλλιτέχνες που θέλουν:

 • Να αποκτήσουν μια επαγγελματική online παρουσία
 • Να δημιουργήσουν engagement με το κοινό τους
 • Να προωθήσουν τη δουλειά τους στον Digital κόσμο

Επίδοξους bloggers εν δυνάμει affiliate marketers που θέλουν:

 • Να δημιουργήσουν το δικό τους blog
 • Να ξεκινήσουν να έχουν κέρδη μέσω προώθησης προϊόντων διάφορων εταιρειών (affiliate marketing)
 • Να δημιουργήσουν παθητικό εισόδημα

Θέλεις να δουλέψεις μαζί μας γιατί:

 • Είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί στις τιμές των υπηρεσιών μας
 • Έχεις άμεση τηλεφωνική ή μέσω mail επικοινωνία για ο,τι χρειάζεσαι
 • Έχεις ταυτόχρονα τον απόλυτο έλεγχο του website σου

Κάλεσε τώρα στο 6988249335 ή στείλε μας το μήνυμα σου! Έλα να συζητήσουμε τις πιθανές λύσεις για την επιχείρηση σου, θα είναι χαρά μας να βοηθήσουμε!

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή...Για ο,τι χρειάζεσαι επικοινώνησε μαζί μας!